Administrateur en accountant in Hilversum

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren administrateur met de kwaliteiten van een accountant in Hilversum, kunt u terecht bij OAMKB Hilversum. Wij zijn een nationale organisatie met diverse administratiekantoren door het hele land. Heb je dus een onderneming in de omgeving van Hilversum, dan zijn wij je graag van dienst. Door hulp in te roepen van een administratiekantoor, bespaar je veel tijd. Deze tijd kun je in je onderneming steken om deze nog succesvoller te kunnen maken. Wij sparren graag samen met jou over manieren om het bedrijf te verbeteren.

Wat doet onze accountant in Hilversum?

Wij zijn een administratiekantoor dat van alle markten thuis is. Je zou ons zelfs kunnen zien als een accountantskantoor in Hilversum. Wij voeren namelijk diverse taken uit, die je niet van iedere administrateur kan verwachten. Doordat wij veel ervaring hebben op het gebied van het doen van bedrijfsadministratie, kunnen wij je bijstaan bij diverse andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan:

Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over onze diensten. Je kunt bij ons accountantsverklaringen krijgen en je jaarrekening kan worden beoordeeld. Wij zijn ook actief in omliggende plaatsen als Naarden, Bussum en Almere.

Persoonlijke werkwijze bij ons administratiekantoor in Hilversum

Er wordt vaak over administrateurs gezegd dat ze slecht bereikbaar zijn en weinig initiatief tonen. Op dat gebied doet OAMKB Hilversum het helemaal anders. Je kunt ons namelijk bereiken per e-mail, Skype of gewoon tijdens een persoonlijke afspraak. Wij streven ernaar je zo snel mogelijk te helpen met je vragen en te zoeken naar een oplossing. Onze flexibiliteit wordt vergroot doordat we gebruik maken van speciale administratie software. Hierdoor kun je je gegevens op ieder moment inzien.

 

Nu meer weten!