Administratiekantoor in Hilversum

Veel ondernemers lopen er iedere keer tegenaan: het doen van de administratie. Het is vaak geen favoriete bezigheid, vanwege het feit dat het iedere keer weer veel tijd kost. Tijd die ondernemers liever ergens anders aan besteden. Bij ons administratiekantoor in Hilversum kun je deze klus daarom uitbesteden. Wij helpen je bij het doen van (een gedeelte van) je administratie. Onze werkzaamheden bevatten onder andere het geven van belastingadvies, accountancy, hulp bij salarisadministratie en bedrijfsadvies. Je kunt ons zien als een all-round administratiekantoor in Hilversum. Daarnaast werken wij ook in omliggende plaatsen als Naarden, Almere en Bussum.

Online administratie in Hilversum

Om het jou als ondernemer nog gemakkelijker te maken, maken wij gebruik van speciale software voor het doen van je administratie. Dit draagt bij aan de efficiënte en helpt geld en tijd te besparen. De software is zo ontwikkeld, dat het eenvoudig is om gegevens in te voeren. Daarnaast kun je de administratie op ieder gewenst moment en op elke plek inzien. Zowel je boekhouder als jijzelf kunnen op afstand werken aan de administratie. Naast een online administratie, zijn wij ook online bereikbaar. Je kunt bijvoorbeeld contact opnemen via e-mail of Skype, wanneer je geen tijd hebt om een persoonlijke afspraak te maken. Een ander voordeel is dat je ons dus ook buiten kantooruren kunt bereiken.

Ervaren administratiekantoor OAMKB Hilversum

Wanneer je hulp kunt gebruiken bij het doen van je administratie, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij bespreken samen met jou welke hulp je nodig hebt, waarna we alles in kaart gaan brengen. Ligt je onderneming in Hilversum of omliggende plaatsen als Almere, Naarden of Bussum, dan staan wij voor je klaar.

 

Nu meer weten!