Bedrijfsadvies Hilversum


Complexe vraagstukken beantwoorden: dat is wat we doen

Wij bieden in ons administratiekantoor in Hilversum uitgebreid bedrijfskundig advies op administratief en fiscaal gebied, zoals belastingadvies, ingewikkelde belastingaangiften, en ga zo maar verder. Hiernaast staan wij ook voor je klaar om een gedegen onafhankelijk bedrijfsadvies te geven voor de meer complexe vraagstukken. Zo adviseren wij je graag over:

  • Fiscale en juridische vragen
  • De waardebepaling voor bedrijven
  • Onderzoek met een due diligence werkwijze
  • Bedrijfsovernames en hoe dit het beste kan worden gedaan
  • Hoe de integriteit van zakelijke contacten getoetst kan worden
  • Marketing vraagstukken en trajecten
  • Financieringen

Bedrijfskundig advies Hilversum / Almere

Heb je een bedrijf in Hilversum of ben je een DGA met groei ambities in Hilversum of omgeving? Dan zijn wij er klaar voor om je specialistische begeleiding met een regelmaat te bieden die voor iedereen goed werkt. De cijfers van de onderneming worden gezamenlijk met  de bedrijfsadviseur mkb, directie en een consultant besproken. Hierbij komen onderwerpen als het vergroten van de winst door bijvoorbeeld een andere de product- en marktstrategie toe te passen, uitgebreid aan bod. Uiteraard zijn andere facetten van het bedrijf, zoals bijvoorbeeld belastingadvies, marketing, personeelszaken en financiering, ook van groot belang. Ons doel is om jouw onderneming winstgevend te maken en/of houden en ervoor te zorgen dat jij je ambities kunt waarmaken terwijl wij de administratie voor je doen.

Bij OAMKB werken we exclusief met senior bedrijfsadviseurs die dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring de service kunnen leveren die nodig is. Ze deinzen nergens voor terug. De grote complexiteit van problemen ziet men juist als een uitdaging en zo worden ze ook aangepakt. De consultant waar je mee samenwerkt is vertrouwd met het ondernemen en je privé situatie. Hiermee kan een integrale inventarisatie van de bekende en onbekende risicogebieden worden uitgevoerd. Op zowel juridisch, financieel als fiscaal vlak bieden we de beste mogelijkheden voor een oplossing. We werken systematisch en effectief. Door je consultant als regisseur zijn werk te laten doen, kunnen de belastingadviseur, notaris en advocaat effectief aan de slag en zo kosten sparen. Ben je benieuwd wat voor begeleiding of bedrijfsadvies OAMKB Hilversum jou kan bieden? Vraag dan onze vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jouw onderneming kunnen doen.
 

 

Nu meer weten!