Ik ben op zoek naar juridische hulp

OAMKB helpt je. We bieden oplossingen op maat in samenwerking met HBO Juristen. Omdat OAMKB nu met HBO Juristen samenwerkt kunnen we via ons accountantskantoor een totaalpakket voor al onze klanten bieden. Je hoeft niet meer elders op zoek te gaan naar een antwoord op al je juridische vragen. Juridische en ook financiële hulpverlening zijn nu op één adres te vinden. Wij gaan voor krachtige oplossingen op maat.

Nu zijn HBO Juristen uit het gehele land op één plek bereikbaar. Dit innovatieve juridische adviesbureau biedt zijn klanten advies, op maat gemaakt. Je hebt altijd een van te voren te betalen vastgesteld tarief dat altijd door een senior jurist wordt getoetst. Met de OAMKB accountants weet je altijd direct waar je aan toe bent.

Ben je al klant bij OAMKB en heb je juridische vraagstukken over je bedrijf waar je tegen aanloopt? Dan zal je administrateur of adviseur je naar HBO Juristen doorverwijzen waar je met al je vragen terecht kunt. Natuurlijk horen wij graag hoe het ermee gaat en waarmee wij je kunnen helpen.

Daarnaast is er ook een juridische helpdesk die altijd met gratis advies voor je klaar staat. Je kunt altijd hier terecht. Zijn de vragen complexer en is er meer werk nodig om ze op te lossen? Dan zullen we je van tevoren een offerte ter goedkeuring aanbieden, zodat het voor alle partijen helder is wat er wordt gevraagd.

OAMKB accountants geven betrouwbaar, toegankelijk en praktisch advies dat bij jouw onderneming past. Vraag nog vandaag vrijblijvend een gratis offerte aan en ontdek hoe wij jou kunnen bijstaan.

 

 

Nu meer weten!