Oplossingen op maat

OAMKB denkt in oplossingen. Wij en al onze medewerkers zijn een proactieve organisatie die samen met jou willen ontdekken welke mogelijkheden het beste bij jouw onderneming passen. Ontdek onze oplossingen voor:

Wij werken samen met HBO Juristen ook aan de juridische ondersteuning die voor je bedrijf van belang kan zijn. Zo krijg je het beste advies voor je bedrijf in Hilversum en omgeving.

Wij besparen jou een boekhouder, als je al het werk aan ons administratiekantoor in Hilversum overlaat of wanneer wij het samen aanpakken ben je per jaar heel wat minder kwijt .
Wij hebben onze eigen accountants, adviseurs, administrateurs, fiscalisten en marketeers, dus er is altijd iemand die je kant helpen. Bij OAMKB is alles mogelijk, we passen ons geheel aan jou aan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een boekhoudpakket te nemen wat je zelf kunt bijhouden of je kunt het door ons laten doen. Het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft.

Alle diensten die wij als administratiekantoor leveren zijn van hoog niveau en altijd overal bereikbaar. Verder krijg je ook een persoonlijke online adviseur waar je praktisch altijd mee kunt bellen, mailen of chatten. Wij kunnen via Skype afspreken, dat bespaart je ook weer wat autoritten. Of je nou in Hilversum of elders naar administratie zoekt, wij staan altijd voor je klaar. Verder maken we graag je boekhouding inzichtelijk, zodat je meteen kunt zien waar je kunt besparen en hoe dit cijfermatige inzicht effectief ingezet kan worden om de gestelde bedrijfsdoelen te bereiken.

Wil je weten wat online accountancy voor jouw onderneming kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of probeer het zelf eens uit.